fbpx

Konfirmation med billiga hoodies

Snygga konfirmationströjor till hela gänget!

Vi erbjuder både hoodies och t-shirts med snygga tryck. Vi har ett stort sortiment med många olika färger och storlekar! Klicka här för att komma till designverktyget så att ni kan skapa er egen tröja.

Kan vi designa tröjorna själva?

Självklart kan ni designa tröjorna själva! I vårt designverktyg kan ni skapa unika och fantasifulla designs till hela er konfagrupp. Det är bara ni som sätter era gränser!

Kanske har ni varit på någon konfirmationsresa nyligen? Då skulle ni kunna använda ett foto eller citat från resan, eller varför inte både och?

Gemensamma tröjor skapar band och tillhörighet. 

Om vi inte erbjuder en produkt som ni väldigt gärna vill ha, prata med oss! Då kikar vi på det och ser om vi kan lösa det. Skulle det vara så att vi verkligen inte kan lösa det, då kan ni köpa in det från annat håll. Men hör alltid med oss först. Vi hjälper mer än gärna till!

Kan vi ha fler än ett tryck?

Självklart kan ni det! Ni kan ha tryck både fram, bak och på armarna. Vill ni ha fler tryck så tillkommer dock en extra kostnad. Har ni eventuella frågor om priser eller leveranser så kan ni skicka ett meddelande till vår chatt här!

Måste man ha klänning på sig när man konfirmeras?

Du bör vara finklädd i kyrkan under ceremonin men så fort det är klart så kan du ha på dig exakt vad du vill! Finklätt är ju också en definitionsfråga, du kan tycka att något är fint som andra inte håller med om. Vill ni ha på er era hoodies eller t-shirts med tryck efter ceremonin så är det upp till er! De skapar en gemenskap och visar på vilket tight gäng som ni har blivit. 

Storleksguide

Ta gärna en storlek större än du brukar. Storlekarna kan upplevas små.

Ta ett måttband och mät bredden (B) och sen höjden (H) på din favorittröja. Armlängd mäts ovansida arm.

Använd måtten och matcha med siffrorna i storleksguiden. Mått kan skilja plus/minus 5%

*Finns i utvalda färger.

Storlekar Bredd (B) Höjd (H) Arm (cm)
XS 48 64 64
S 50 68 64,5
M 54 69 65
L 58 70 65,5
XL 60 72 66
XXL 63 73 66,5
3XL* 66 74 67
4XL* 69 75 67
storleksguide på klasströja eller skoltröja för 9:ans avslutning

FRÅGA OSS INNAN DU DRAR :-)

Många gånger vill man bara titta runt och jämföra innan man bestämmer sig. Eller så hittar man inte vad man söker och behöver ställa en fråga.

Oavsett, så hör gärna av dig!