FÖRSLAG & EXEMPEL PÅ KLASSTRÖJOR, SKOLTRÖJOR OCH KLASSHOODIES

Klasströjor Digitalt korrektur

Från 175:- fri frakt & designhjälp

Gör unika klasströjor och skoltröjor med personliga
citat, namn, texter och tryck. Frakt ingår.
Bästa servicen
Smidig beställning och kommunikation och trevlig personal!!
Elly
Allt över förväntan
Vi beställde klass tröjor. All kommunikation var proffsig, tillmötesgående och välvillig. Supernöjd.
Linus Bjernheim-Vedin
Snabbt, smidigt, enkelt och trevligt!
Fantastisk service med löpande uppdateringar innan leverans. Snabbt, smidigt, enkelt och trevligt!
Fanny Klüft Nerell
Oj, vilken snabb leverans, helt otroligt🤩!!
DHL kom med paketet i fredags😀. Tröjorna ser väldigt fina ut✨.
Gabriella
Jättebra
Jättebra och smidigt
Smilla
Tack för smidig beställning och riktigt snabb leverans
Nog för att de hade valt expressleverans men detta var vi alla imponerade av! Trevlig chaufför också. Kul när hela kedjan är bra. De var även nöjda med tryck och tröjor.
Jenny & 9D på Alléskolan i Åtvidaberg
100% nöjda!
Fantastiskt service! Bra kvalitet! Snabb leverans! Vi är supernöjda!
Annika Lindström
Väldigt snabb leverans
Tröjorna har redan kommit! Väldigt snabb leverans. Vi tackar så mycket. Vi är 3 fler klasser från skolan som också ska beställa. Vi kommer garanterat rekommendera er!
AL Helsingborg
Nöjd
Vi är nöjda. En bild är skickad.
Robert Martin Jevic
Extremt nöjda
Min dotter och hennes klass var extremt nöjd med tröjorna och den fantastiska service som de fick.
Karin Birgitta Bergman
Super service!!
Fick superbra service och hjälp!!! Rekommenderas verkligen!!
Susannah Lundqvist
SUPERBRA
Snabb leverans, lätt att designa sina tröjor😍
Rebecka Johansson

Beställ billiga skoltröjor inkl fri frakt & designnhjälp

Tiden är inne för att beställa skoltröjor och passa på innan det är försent. Ni vill väl inte vara den enda klassen som inte har på sig en skoltröja? Vi tänkte väl det. Därför erbjuder vi snygga och kvalitetssäkra klasströjor till ett schysst pris.

Vi vill att det ska vara smidigt och enkelt att beställa skoltröjor därför erbjuder vi snabba leveranser och smidiga betallösningar. Dessutom har vi skippat fraktkostnaden och kan nu erbjuda fri frakt över hela Sverige. Vi på klass-skoltröjor.se har ett brett urval av färger och tryck. Designa er skoltröja utefter eget tycke och smak. Vi har samlat de populäraste färgerna och trycken på marknaden. Om ni inte hittar ett designmotiv som passar er, kan ni ladda upp er egen design utan extra kostnad. Börja designa er skoltröja nu och låt kreativiteten flöda!

Skoltröja - skapar en vi-känsla

Skoltröjan har funnits sedan länge och kläs/bärs årligen av niondeklassare runt om i Sverige.

Den populära skoltröjan skapar en vi-känsla och symboliserar en stolthet över skolan och respekt för personerna som bär den, dvs klassen. En klasströja symboliserar så mycket än bara en vanlig tröja och kan vara ett minne för livet. Är du och din klass på jakt efter en skoltröja? Då har ni hittat rätt. Vi kan erbjuda er ett brett urval av färger och tryck. Om inga av våra tryckmotiv faller er i smaken kan ni ladda upp er egen design utan extra kostnad. Vi hjälper er med att ta fram en bild på hur skoltröjan kommer att se ut innan ni lägger er beställning. Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalité och ge er den skoltröja som ni har förväntat er. Kom till oss med era idéer och tankar så hjälper vi er att sammanställa en klasströja med ett snyggt tryck.

Snabbt & enkelt att beställa skoltröjor

Det har aldrig varit enklare att beställa klassens skoltröjor som nu. Med fyra enkla steg har du snart din skoltröja hemma hos dig.

Påbörja beställningen av skoltröjor med att välja modell på tröjan. Du kan välja på antingen Hoodie eller Collegetröja. Därefter väljer du färg, tryck och storlekar. I det sista steget väljer du om ni vill ha extra tryck och då tillkommer en extra kostnad på 45 kr.

Vi hjälper er självklart med att ta fram en skiss på tröjan och vi strävar alltid efter att få skoltröjan så lik skissen som möjligt. Vi samarbetar med ett tryckeri som har lång erfarenhet inom branschen och förstår vikten av leveranssäkerhet och kvalité. Beställ din skoltröja nu!

 
 

Trygg & säker leverantör av skoltröjor

Vi är leverantören av skoltröjor du ska välja om du vill känna dig trygg under hela köpprocessen.

Vi finns med dig hela vägen från planeringsfasen till efter leveransen och du får alltid den information du behöver om din beställning. När du handlar skoltröjor hos oss gäller konsumentköp- och distansavtalslagen. Denna lag skyddar dig som konsument när du handlar på distans. Läs mer hos Konsumentverket. Dina uppgifter är självklart alltid skyddade hos oss och vi gör vårt yttersta för att du ska känna dig trygg med att vi hanterar dina uppgifter. Låter något oklart? Kontakta oss gärna på info@hallofsweden.se så svarar vi så snabbt vi kan!