fbpx

Kör igång din klasströjor omröstning nu!

låt klassen bestämma - skapa en omröstning

Vi vet hur svårt det kan vara att komma överens om en gemensam design på klasströjan utan att hela klassrummet ser ut som ett slagfält efteråt. I shoppen har vi Sveriges största utbud av designförslag till klasströjor, plus era egna coola citat och designer. Nu har vi löst det enkelt med en omröstningssida för er klasströja, där ni kan lägga upp olika designförslag och sen låta klassen rösta fram en vinnare.

Här kan du prova vår demo

så här går det till

1. Spara din design

I designmodulen finns en knapp under tröjan som genererar en länk till din design. När du skapat en design du vill spara så klickar du på knappen, fyller i uppgifterna och sen skickas din designlänk till din e-post du uppgav.

2. Klistra in länken till din design

I mailet från oss finns din sparade designlänk och en länk till denna sidan. Kopiera din designlänk, gå till denna sidan och klicka sen på knappen ”Skapa omröstning här”.

I fönstret som öppnas klistrar du in din designlänk, fyller i uppgifterna och sparar omröstningen. Har du fler designlänkar klistrar du in dom annars kan du göra det i efterhand.

3. Öppna din omröstningssida

Nu har du fått ett nytt mail från oss med två olika länkar. Den första länken kan du dela till alla i klassen så dom kan rösta. Den andra länken är din admin länk där du kan ta bort designs och skapa nya att rösta på.

Storleksguide

Ta gärna en storlek större än du brukar. Storlekarna kan upplevas små.

Ta ett måttband och mät bredden (B) och sen höjden (H) på din favorittröja. Armlängd mäts ovansida arm.

Använd måtten och matcha med siffrorna i storleksguiden. Mått kan skilja plus/minus 5%

*Finns i utvalda färger.

Storlekar Bredd (B) Höjd (H) Arm (cm)
XS 48 64 64
S 50 68 64,5
M 54 69 65
L 58 70 65,5
XL 60 72 66
XXL 63 73 66,5
3XL* 66 74 67
4XL* 69 75 67
storleksguide på klasströja eller skoltröja för 9:ans avslutning

FRÅGA OSS INNAN DU DRAR :-)

Många gånger vill man bara titta runt och jämföra innan man bestämmer sig. Eller så hittar man inte vad man söker och behöver ställa en fråga.

Oavsett, så hör gärna av dig!