fbpx
klasströjor-skoltröjor

Klasströjor – 4 bästa tipsen innan du köper din klasströja

I denna artikel kommer vi dela med oss av våra fyra värdefullaste tips du bör tänka på innan du köper din klasströja.
En klasströja kan man ha hela nian eller bara sista månaderna innan skolavslutningen. Oavsett så vill man att den skall vara skön, mysig och av bra kvalitet så den håller länge.

Men det är lätt att det blir ett misslyckat köp om man inte har koll på några viktiga detaljer som vi kommer att gå igenom lite längre ner i denna artikel.

Vår strävan och det som gör oss glada är att kunna erbjuda er en klasströja som är anpassad efter just er. Det spelar ingen roll om klasströjan ska vara ett minne av er tid tillsammans eller en rolig grej med ett internskämt som ingen annan förstår, det är ert intresse som är vår prioritet. Detta innebär att det finns en hel del val att göra innan ni får den perfekta klasströjan. För att ge er en liten vägledning kommer här 4 tips på vad ni bör tänka på innan ni beställer er klasströja:

 


 

 

 

1: Vilken sorts klasströja skall vi välja?

Vi erbjuder en härlig mängd valbara alternativ för en unik och rolig klasströja. Till att börja med så har vi 2 sorters klasströjor att välja mellan: Hoodies & College. Det enklaste är att komma överens i klassen vilken sort ni vill ha. Vill ni blanda så krävs det att ni gör 2 separata beställningar med minst 12 st av varje klasströja. Exempelvis börjar ni med att beställa Hoodies och slutför beställning samt betalning. Därefter gör ni samma sak med Collegetröjorna. Vill ni inte blanda så är minsta antal 12 st Hoodie- eller Collegetröjor.

 

Klasströjor av hög kvalité

I ett litet sidospår kan vi tillägga att oavsett vilken klasströja ni väljer så är de av högsta kvalité. Båda tröjorna är slitstarka och gjorda för att användas under lång tid. Vi garanterar er en fantastiskt skön och bekväm klasströja till ett riktigt bra pris. Alla tröjor trycks i vårt svenska tryckeri för att säkerställa att era klasströjor produceras under korrekta arbetsförhållanden.

 

2: Designa en helt unik klasströja!

Nästa steg är att bestämma klasströjans färg och tryck. Vi rekommenderar att ni är noggranna när det kommer till dessa val. Vi har många fina färger att välja mellan men tänk på att om ni vill ha ett tryck som är lätt att se är kontrasterna mellan klasströjans färg och trycket viktigt.

Äntligen är vi framme till vilket tryck ni vill ha. Det är ju här er klasströja kommer till liv och blir unik. Ni kan välja ett helt eget tryck som ni själva designat, se bara till att designen är 1-färgstryck. Annars går det givetvis lika bra att använda något av våra finurliga och roliga färdiga tryck. Ni kan också välja om trycken ska vara på både fram- och baksidan eller på bara en av dem, om ni vill ha en bild med alla elevers signaturer och om någon vill ha sitt namn på ärmen.

3: Använd vår storleksguide för en klasströja med ultimat passform

Förutom det roliga trycket och gruppkänslan som klasströjan ger, är passformen av lika stor betydelse. Vi rekommenderar att ni använder er av vår storleksguide för att få den storlek som passar respektive individ bäst.

4: Kolla den totala kostnaden för klasströjorna

Innan ni betalar så är det bra att kolla på den totala kostnaden så slipper ni tråkiga överraskningar. Momsen är inräknad i priset och ni kan vara lugna med frakten, för den är gratis.

 

Storleksguide

Ta gärna en storlek större än du brukar. Storlekarna kan upplevas små.

Ta ett måttband och mät bredden (B) och sen höjden (H) på din favorittröja. Armlängd mäts ovansida arm.

Använd måtten och matcha med siffrorna i storleksguiden. Mått kan skilja plus/minus 5%

*Finns i utvalda färger.

Storlekar Bredd (B) Höjd (H) Arm (cm)
XS 48 64 64
S 50 68 64,5
M 54 69 65
L 58 70 65,5
XL 60 72 66
XXL 63 73 66,5
3XL* 66 74 67
4XL* 69 75 67
storleksguide på klasströja eller skoltröja för 9:ans avslutning

FRÅGA OSS INNAN DU DRAR :-)

Många gånger vill man bara titta runt och jämföra innan man bestämmer sig. Eller så hittar man inte vad man söker och behöver ställa en fråga.

Oavsett, så hör gärna av dig!